avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate luchy

Activitate luchy

Răspuns la discuția Carti si iar carti
Cartile si de fapt literatura in sine au fost si au ramas dragi sufletului meu.Ma pasioneaza multe domenii,mai putin cele financiare sifilozofie,etc.,dar acum citesc si ma informez foarte mult pe internet.O carte si o floare pentru mine sunt cele mai frumoase cadouri,probabil asa suntem noi cei mai vechi,nostalgici incerc sa asimilez cate ceva din toate pentru cultura mea.Preturile cartilor(trebuie sa recunoastem ca sunt imbietoare prin grafica si calitatea lor,nu neaparat cu un continut extraordinar) sunt exorbitante pentru un buzunar de pensionar ,elev sau student,dar daca vrei neaparat sa citesti si sa ai in biblioteca ta ceea ce iti place,cu un efort mai cumperi din cand in cand cateo carte.Am colectiile vechi ale clasicilor,am tot felul de carti de medicina si drept,filozofie,informatica,etc.,dar acum ma informez foarte mult de pe internet.Am ramas fidela pasiunii mele pentru carti si o carte si o floare sunt cele mai frumoase cadouri pe care le primesc cu dragoste.Multi au desfintat bibliotecile si este trist ca adesea am avut ocazia sa vizitez personalitati asa zise,dar in biblioteca lor ioc carti,vezi bibelouri sau stiu eu ce alte relicve aduse de pe unde au calatorit.Se pare ca nu mai au nici interesul nici timpul pentru a citi o carte buna.