avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate sorinat99

Activitate sorinat99

Răspuns la discuția Incident in trafic
Inteleg. Intrebarea este acum daca e normal sa ceara cat vrea sau trebuie s afacu intr-un fel dovada costurilor necesare reparatiilor? Ca sunt dispus sa platesc dar nu atat ..eu m-am interesat si piesa cu tot cu manopera ar fi max pe la 5 milioane. Ideea estre ca trebuie sa ma inteleg cumva si maine ami ntalnirea.
Răspuns la discuția Incident in trafic
Merci pt raspunsul promt. AM vorbit cu o zi inainte cu un avocat si m-a sfatuit sa nu dau nici o declaratie si sa vorbesc cu politistul sa ma puna in legatura cu partea vatamata sa ne intelegem. Acum vin de la politie si am dat totusi o declaratie...sper s anu-mi para rau mai incolo. si am recunoscut fapta. Cel care a depus plangerea a cerut 1000 RON despagubire dar politistul m-a asigurat ca trebuie s afca dovada pagubei. SI l=am intrebat ce se intampladac nu recunosc...si mi-a spus ca poate veni cu martor(si avea un martor), dectorul de minciuni si recunoastere de grup. Ideea este ca vreau s ama inteleg cvu ala si sa-i dau contravaloarea exacta ca sa scap de orice grija si poerdere de timp..ast aeste..am fost prost trebuie saplatesc. Ce zici..am procedat bine? sau daca nu ce pot face acum? Merci
:((:((:(( Va rog ajutati-ma si pe mine. Am facut o mare prostie acum o saptmana. In trafic am aflam in drum spre casa si un tip cu o duba dupa ce mi-a taiat calea de 2 ori era practic sa intre mai mult sau mai putin intentionat cu masina in mine deoarece pe sensul lui de mers se efectuau nist elucrari la carosabil. Din cauza asta am fost nevoit sa-l evit in ultima clipa . M-a dat jos la el si am vrut sa-l sperii si sa-=l injur.Stiu c anu e frumos si nu s eface...dar nu mai puteam sa suport atata nesimtire. Si ca urmare dorind sa-l intimidez i-am dat un pumn in geam. Si s-a spart...nu-mi vine sa cred!!!!:(( Ce m,a fac acum c ami-a venit citatie acasa sa ma prezint la politie. Ce pot s apatesc. Nu pot sa ma inteleg cu el sa-i dau banii de geam si sa scap? Daca vrea sa ma dea in judecata? Mentionez ca nu l-am atins de loc pe sofer. Dupa incident am plecat fiecare la treaba lui si el evident mi-a luat numarul de la masina.. Ce ma sfatuiti sa fac, cum sa procedez, care sunt riscurile?????:-/:-/