Asa am sa fac. Oricum si daca sa zicem ca calatoream pana la destinatie , acolo nu imi puteam desfasura activitatile de serviciu datorita anixietatii create de acest fapt.
Ideea e ca nu pot lucra sub o anumita stare anxioasa .
Stii cumva daca e vreun articol in legatura cu sanatatea si securitatea la locul de munca care mi s-ar putea aplica?
Nu am anuntat fiindca nu am stiut pana acum (nu am fost niciodata expus la acest stimul).
Nu am diagnostic pus de medic dar ma pot duce si obtine acest diagnostic fiindca acesta fobie specifica a aparut la contactul cu stimulul.(delegatia)
Deci doar motivele declarate la incheierea contractului sunt luate in considerare?Sau snt luate in considerare si motivele aparute pe parcurs.
Considerati ca motivul meu e unul temeinic si poate fi luat in considerare?
Buna ziua. Din motive personale (aerofobia - fobie de avion) nu pot ajunge la o delegatie externa in Germania.
Firma a achizitionat bilete de avion , si mi-a dat o suma de bani in avans pentru diurna + cazare. Voi returna suma de bani dar biletele de avion nu le mai pot recupera.
Stiu ca deplasarea este unilaterala si angajatul nu poate refuza deplasarea.
Poate motivul meu sa fie coniderat unul temeinic astfel incat sa nu fiu tras la raspundere (cercetare disciplinara sau recuperarea prejudiciului)?
Mentionez ca nu am avut abateri disciplinare pana acum.