avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters429123

Activitate ContSters429123

Buna ziua sunt inspector gr I debutant (functionar public,inginer CCIA) din 04.2017, in cadrul Compartimentului Agricol si Urbanism din cadrul unei comune si nu stiu daca trebui sa cer acordul Consiliului Judetean in cazul certificatelor de urbanism pt: PARCELARE,DEZLIPIRE, BALASTIERE,BRANSAMENTE etc in general alte constructii locuinţele şi anexele gospodăreşti ale acestora.
Ordin 839/2009 art. 23
Avizul structurii de specialitate din cadrul consiliului judeţean  
(1)   În situaţia în care în cadrul primăriilor comunelor şi oraşelor, precum şi, după caz, ale municipiilor, nu sunt constituite structuri de specialitate proprii potrivit legii, avizul structurii de specialitate din cadrul consiliului judeţean este obligatoriu în situaţiile în care emiterea certificatului de urbanism şi a autorizaţiei de construire/desfiinţare este de competenţa primarilor de comune şi oraşe, precum şi, după caz, a primarilor de municipii, pentru toate categoriile de construcţii, altele decât locuinţele şi anexele gospodăreşti ale acestora.

Am tot citit articolul de mai sus si nu inteleg cum este cu STRUCTURA DE SPECIALITATE. Mentionez ca eu sun singurul FP cu atributii de ubanism si nu am alte cursuri.
In speranta ca ma poate lamuri si pe mine cineva va multumesc anticipat.