avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Activitate Costyyyyy

Activitate Costyyyyy

Buna ziua, am o vila si vreau sa închiriez vara pe litoral. Ce trebuie sa fac.unde trebuie sa merg. Închiriez doar pe timp tip de vara, 2 luni, am 5 camere. Cum pot sa fac asta legal. Vila este în Eforie Sud.

Închiriez cu ziua o camera, 2, 5 cate gasesc.
Răspuns la discuția Permis auto suspendat
Si daca primeam atunci anstintare a trecut un an de atunci .mie doar sa nu ma opreasca cu masina sa zica ca al am suspendat sa mai dau si de un dosar
A fost an permanenta cineva. Nu am primit nimic.normal nu avea motiv. Am anuntat la politia de la oras .fost notat numele numaru masini si iei miau zis sa ma duc sa fac amiabila.astia de la comuna. Numai figuranti.
Multumesc de raspuns. Asa o sa fac. Nu am primit nimic.a trecut un an de atunci .
Buna ziua,acum un an am avut un tamponament,usor. Dupa care am plecat acasa.dimineata a venit politia eu dormeam. Au facut poza la masina si au plecat.a zis sa trec pe la politie. Cand mam trezit dupa vro 7 ore de la tamponament mam dus la politie sa anunt si eu .avand 24 ore la dispozitie. Am ajuns la politie nu era nimeni fiind duminica. Avea pe usa un numar de urgenta. Am sunat la el. Mia raspuns politia de la oras. Leam spus de accident .ma antrebat numele.nr la masina si mia zis ca am 24 ore sa fac amiabila cu omu. Mam dus la el acasa am facut amiabila. Dupa care am sunat iara la politie la oras am vorbit cu acelasi. Iam zis ca am facut amiabila si daca mai trebuie sa ma prezint la politie. El mia zis ca nu mai e nevoie de nimic. Toate bune a 2 zi vine si politia de la comuna ca sa le dau permisu ca nu am anuntat an 24 ore.eu 1 am anuntat si am facut si amiabiala. Nu leam dat nimic.a zis ca sar putea sa fie suspendat daca mai circul cu el. Ca eu nu am de unde sa stiu daca e suspendat sau nu.a trecut 1 an de atunci fiind plecat din tara. Cum pot afla daca lam avut suspendat sau al am. Faptu ca a trecut 1 an. Si daca am anuntat la oras am fost trecut nume nr masina. Mie sa nu ma opreasca politia sa zica ca e suspendat. De la mine din comuna nu vor ami spuna.Ast un raspuns