Buna ziua! Am fost implicat intr-un accident de circulatie in care masina mea a iesit foarte lovita.
Am intrat pe o strada cu 2 benzi despartite de o linie continua. Eu voiam sa intru intr-o benzinarie si pusesem semnal imediat dupa ce am intrat pe strada. Benzinaria era pe sensul opus de mers iar in drept cu intrarea in benzinarie este linie discontinua vreo 3-4 metri,cat pentru efectuarea unei manevre de intrare de pe sens opus. Eu aveam vreo 20 de km/h si in spatele meu la distanta de vreo 30 de metrii alta masina. Inainte sa iau de volan , m-am asigurat din fata si din spate iar dupa am luat de volan moment in care am fost lovit. (cel care m-a lovit nu a semnalizat si nici in depasire nu era angajat inainte sa iau de volan)
Martori de la fata locului au spus ca eu am dat semnal iar el nu.
Masina mea este lovita in aripa stanga si portiera mea (eram deja virat aproape cu toata masina cand a intrat in mine)
La sectia de politie , politistul i-a luat permisul soferului care m-a lovit si mi-a dat asigurarea lui. Dosarul inca nu s-a inchis iar de atunci nu m-a mai contactat nimeni.
Cine este de vina?