Privind retrospectiv era intr-adevar mai bine sa atac incheierea.Atunci m-am gandit ca asociatul va semna pana la urma hotararea si nu se va mai ajunge la reluarea procedurii.Oricum formularea din incheiere 'Hotararea A.G.A nesemnata de asociatul X',nu este conforma cu LSC.
Suntem 3 asociati din care unul este persoana juridica.Sediul expirat coincide cu sediul persoanei juridice.Am facut o adunare la sediu social,convocata cu recomandata,din partea persoanei juridice nu s-a prezentat nimeni nici la a doua sedinta si am luat hotararea schimbarii sediului si prelungirea mandatului administratorului cu majoritate asociati si parti sociale(persoana juridica e asociat cu mai putin de10%).Cu toate actele rezultate din actiunile de maii sus re. comertului mi-a refuzat inregistrarea pe motiv ca hotararea nu-i semnata si de asociatul persoana juridica.
Convocarea AGA la punctul de lucru este absolut necesara pentru ca in sediul vechi nu mai am acces si vreau sa reiau procedura convocare,adunare,hotarare si eventual sa atac refuzul judecatorului de a inregistra mentiunile.
Multumesc.
Dar cum ramane cu art.195,alin.(1) din LSC care spune:
'Administratorii sunt obligati sa convoace adunarea asociatilor la sediul social,cel putin odata pe an sau de cate ori este necesar.'?
Am neglijat schimbarea contractului de sediu social al firmei(srl),activitatea desfasurandu-se la punctul de lucru inregistrat. AGA nu se mai poate tine la sediul social,practic locatia capatand alta destinatie.
Imi poate spune cineva unde sa convoc AGA?
Se poate convoca la punctul de lucru?