Adica daca exista "un martor" cu declaratii false pot fi acuzata? Sau chiar daca nu am realizat ca a existat acel "accident" tot parasirea locului accidentului se numeste? :((
Am permis de 10 ani si peste 300000 km parcursi si doar o amenda radar in urma cu vreo 4 ani, in afara localitatii. Atat. Chiar m-ati speriat!
Multumesc pentru sfat. Voi apela la un avocat.
Buna ziua,
in 01.05.2017 ma deplasam cu autoturismul,avand in spate cei doi copii minori. Dupa vre-o doua ore dupa ce am trecut de o intersectie in care am virat dreapata, am primit un telefon de la politie sa ma prezint deoarece as fi acrosat un biciclist si am parasit locul accidentului.
M-am prezentat imediat la sectia de politie unde am declarat ca nu am vazut biclistul ori simtit vre-o coliziune cu ...ceva. In urma foto facute s-a observat ca pe spoilerul spate al masinii existau niste dungukite de praf sters.
Din ceea ce am aflat de la politie, biciclistul prezinta cot si genunchi zgarieturi (ingrijit de SMURD), fara internare, dar exista un martor care zice ca eu as fi fugit de la locul accidentului dupa ce am verificat integritatea masinii (lucru neadevarat) - toate acestea sunt doar informatii primite de la politie.
Mi s-a ridicat permisul, fara drept de circulatie.
Personal nu am stiut, pana am fost contactata de politie de presupusul accident.
Intrebare: pot fi acuzata cf art 338 al1 ? Ce trebuie sa fac?