avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Activitate Viviana-Ramona

Activitate Viviana-Ramona

Răspuns la discuția Acuzata pe nedrept
Cum pot da in judecata persoana responsabila de calomnie ,defaimare daca nu vine nici o persoana sa depuna marturie in favoarea mea?ce cale pot urma?in orice caz mi-a facut foarte mult rau...si personal si profesional...
Răspuns la discuția Acuzata pe nedrept
Nu,doar rautati fara plangere penala...eu am dovezi ca nu am furat...nu pot sa o aduc in fata justitiei ,pt ca nimeni nu vrea sa se incurce cu umblatul la tribunal...si in principiu ,am observat ca o cred pe ea...ce pot sa fac?
Treaba e destul de serioasa,vorbim de ruinarea numelui meu,sefele perpetueaza minciunile,normal ca le cred pe ele...de dovezi nici nu vor sa auda...inca rad...ma iau peste picior...legal ,pot face ceva ,sa remediez situatia?
Ma astept sa incerce sa ma dea afara de la locul de munca.E legal?precizez ca sunt privati..
Buna,lucrez de aprox 4ani la o firma de confectii huse pt masini si in ultimul timp ma confrunt cu mai multe acuzatii de furt din partea unei femei rauvoitoare care ma acuza pe la spate....dovezi ,am ca minte,dar e sustinuta de sefa mica care, la randul ei e sustinuta de sefa mare...Am incercat de mai multe ori sa le dovedesc ca minte femeia,dar parca ma lovesc de un zid...nu vor dovezile ...o cred pe femeia aia...mai zice ca am probleme cu capul...asa o fi...dar ce pot face eu sa dovedesc tuturor oamenilor ca sunt mintiti?