avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate rares_matei

Activitate rares_matei

Răspuns la discuția inselaciune

mda..si aici vb din burta!!!
afla si tu ca acel militean nu lucreaza de nebun la un dosar de cercetare penala! trebuie supravegheat de un procuror de caz!!!
asa ca, acea plangere penala ajunge tot la parchet...si ..asta este!!!
inteleg ca te plictisesti, da' nu mai dezinforma formumistii !!!

S-au urmat pasii normali PArchet Politie si nu invers desi au insemnat cel putin 10 zile moarte dar ce sa facem asta este Romania.
Nu va certati fara rost. Plangerea a fost depus la Parchet (care este in concediu in proprtie ..... mare) si a ajuns intr-un final glorios la Politie.

Aveti grija sa nu acceptati cec-ul.

din pacate............................................

ce mai am de facut este doar sa incep lupta prin organele statului sau........
Ok multumesc mult

Eu am crezut ca trebuie sa ma adresez Politiei si nu imi dade-am seama carui compartiment. De adresat ma voi adresa celui din Cluj pentru ca respectivii din cate stiu eu sunt ba din Bistrita ba din Oradea ba din .............. adica sunt de peste to si brusc de nicaieri.

inca o data multumesc
Discuție inselaciune
Buna Ziua

Societatea mea a primit de la un "partener" de afaceri (tepar de profesie) o fila CEC apartinand unei alte societati comerciale din alta localitate pe care a fost falsificata semnatura, astept sa il primesc de la banca cu mentiunea de refuz LIPSA MANDAT.

As vrea sa stiu cui ma pot adresa (organele statului) pentru "solutionarea" (desi tare cred ca trebuie sa ma descurc singur) cazului sau mai bine zis unde trebuie sa depun plangerea.

Multumesc