avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate Marcelgolea34

Activitate Marcelgolea34

Discuție Anulare act
Bună dimineața sunt nelămurit de o procedură... Euam dat în judecată pe nepoata mea deoare ce a păcălito pe mama mea cumpărînd o casă de locuit și cu o supra față de teren intravilan de 1600mp..,+teren exstra vilan în supra față de 34oomp...(etc).. Acest preț a fost dat prin chitanță de mînă fără notariat .. Mama mea a fost persoană cu handicap locomotor cu o rezervă mentală ..la prima judecată între mine și nepoata mea au respinso pe nepoata mea cu probele iei și cu martorii pe care ia ia avut și pe mine ma respins pe motiv că nu aveam probe expertizie medicale (etc) cu drept de spel .....am făcut apelul la Tribunal sm angajat av. Însă av nu sa uitat deloc în dosar și a lipsit ....iar partea adversă a lipsit pe toată durata spelului făcut la Tribunal ..av meu a cerut amînarea procesului pt că nu a avut dosarul
Apoi a lipsit ne justificat,
Eu am fost... Respins ....apelul sa respins ca ne fondat deșii intimata a lipsit pe toată durata spelului făcut la Tribunal grefierul a spus că nu am avut probe să vb cu apărătorul de și sa dat pronuțarea definitivă eu ce pot face