avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate danbuff1

Activitate danbuff1

Bună ziua,
Dacă o firmă din Ungaria vrea să închirieze un depozit în România în care să aducă marfă noneuro și să o distribuie mai departe sau chiar în România.
Care sunt pași care trebuiesc urmați?
Bună ziua, mi-a fost ridicat permisul pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, numai ca situatia in sine este putin diferita, ma aflam in trafic pe un bulevard cu 6 benzi si scoar de tramvai la mijloc trecerea de pietoni semnalizata corect cu lumini intermitente, dinspre sensul opus autovehiculele asteptau sa faca la stanga, in timp ce ne deplasam pietonul nu ajunsese la scoar numai ca autovehiculul din fata a franat dand voie uneui autovehicul care facea stanga sa treaca moment in care am oprit fix pe trecere, intre timp pietonul a ajuns la scoar si a pasit pe trecere asteptant sa trec ca sa-si continue drumul, eu am considerat in acel moment ca trebuie sa ma deplasez pentru a elibera trecerea de pietoni, domnul agent care se afla la o distanta de aproximativ 60 de metri m-a oprit, i-am explicat situatia de mai sus la care mi-a spus ca vede ca sunt de buna credinta numai ca nu are ce face. Am stat si am cugetat cu ce am gresit si nu ma gasesc vinovat, mai precizez ca pe procesul verbal domnul agent a scris la mentiuni (eu neavand ochelari de citit la mine) mentiunea : Eu ma aflam pe trecere in timp ce pietonul a pasit.
Intrebare: Cum trebuia sa procedez si ce pot face in acest caz ?
Cu stima
Daniel