Buna ziua imi cer scuze dar sunt foarte mahnita de situatie familiei si a bunici vazand ca se afla in coma de gradul 4 la spitalul numarul 1 Craiova Dj.Scriu pt ca vrem sa intelegem de ce acest dezinteres si cum este posibil sa te lase sa mori chiar daca PLATESTI.Povestea incepe cam asa in urma cu doua saptamani,bunica se simte rau chemam ambulanta di Bailesti rezidenta fiind acolo si doamana doctora de familie zice ca nu poate face nimic.Atunci au hotarat sa mearga la Craiova aici o aseaza pe un scaun pe un hol cu perfuzia in mana cateva ore pt ca nu au posturi.Ok se merge mai departe cand se gaseste un post si pt ea fiind o femeie de 100kg care are dureri groaznice in pat cu o alta pacienta.Pt ca asa nu se murdaresc prea multe saloane si nu trebuie sa curate asa zice o inferimera la intrebarea mamei cum doamna este "posibil " ok suportam doar nu vrem sa murim acasa.Sta in acest spital doua saptamani ii fac analize dar nimeni nu ne spune nimic bunica urla de durere si noi nu stim de ce.Pt toata perioada doamna doctora ii face o injectie si doua pastiele si insista ce are probleme cu inima si plamani cea ce noi stim de 15ani si se trateaza.Dar ea continua sa se planga ca are dureri groaznice in zona burtii pielea e tare si a inegrit.Nimic nimeni nu se uita sau face ceva pentru aceasta durere.In cele din urma vine weekendul doamna doctora care o urmareste placa in vacanta doar edte normal este inlocuita de un domn doctor acesta dragut se da bine pe langa bunica vb frumos etc ea disperat cu dureri groaznice carea nu au incetat deloc de cand este in spital cu voita de fier sa traiasca ii da domnului doctor bani (ca de asa este la noi dai cu banul se uita nu mori cu zile.Stiu si nu generalizez o sa imi sariti in cap dar la spitalele statale asta este crudul adevar.Daca nu ai banii nu se uita si asta probat pe.pielea nostra. )acesta dragut in cele din urama decide sa o opereze.Reintra in spital doamna doctora luni afla ce situatie si face o criza de nervi cu domnul doctor substitut ca ii fura clientii(Normal nu a luat ea banii)si cu bunica ca daca nu ii cinvine sa moara la ea ca tot nu ii face nimic atunci sa isi caute alt medic.Asa domnul doctor dispare ,bunica cu banii luati si doamna doctora isi face ambitia si nu mai trece pe la ea doua zile.Pt a scapa de ea miercuri acum trebuia sa o externeze chiar daca are dureri groaznice sinimeni nu VREA SA FACA NIMIC joi seara a intrat in coma.Intrebarea mea este urmatoarea ce se poate face vazand ca noi familia stam ca prostii pe coridor la terapie intensiva unde nu exista nici macar un scaun pt familiari care stau acolo si zile intregi si vin de la tara plansi si distrusi de durere si nimeni nu ii bagai seama.Am dat si bani de disperare de durere pt putina atentie si alinare.Va rag sa imi spuneti ce mai ramane de facut daca azi acesti macelari si nu generalize au ajuns sa ne trateze asa si chiar daca ii umpli buzunazul.Vrem un raspuns ce are de ce este in spital vrem alt raspuns decat cel pe care il cunoastem(inima,plamani)burta de ce nu o controlati ce ascund.Va multumesc pt aceasta posibilitate de a spune situatia critica in care nu am crezut ca putem ajunge.