avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiMass

Activitate AndreiMass

Pai și dacă depun eu plângere la poliție pentru șantaj sub amenințarea unei arme albe +port de armă albă fara permis, apoi ajung la o soluție amiabila cu indivizii?! Eu le dau banii și ei nu îmi fac plângere penală. Se poate așa? Deci, pe bune, că nu vreau sa iau pedepsea cu executare. Îmi stric tot viitorul. Voi fi exmatriculat din liceu, antrenorul de la K1 îmi va da interdicție în sală dacă îmi va afla faptele, ai mei o să fie extrem de dezamăgiți și partea cea mai rea e că aș putea sta după gratii...
M-am gândit să trec la fapte și mai grave, dat fiind că individul caruia i-am provocat dauna cu banii de poker nereturnati are un frate de 8 ani și știu la ce școală învață, dar așa cred că o să o încurc și mai rău așa ca m-am potolit. Sincer, nici eu nu știu ce să mai fac, pe de-o parte as merge după ei sa îi bat până îi omor, pe de altă parte, și cea mai convenabilă pentru mine, aș face cumva sa ajung la o înțelegere cu ei pe cale pașnică.
Buna ziua! Am 17 ani și sunt elev al unui liceu din București. Am jucat poker pe bani la școală și nu am mai dorit să le plătesc datoria colegilor de liceu. Am fost presat și apoi cei 2 păgubiți au venit cu un individ major cu scopul de a mă agresa. Ei neștiind că practic Kick Box, m-au înjurat și au scos un cuțit la mine. Am așteptat momentul potrivit apoi i am luat arma și am început să îi bat care cum am apucat. Pe cel major l am pus la pământ și l am lovit cu picioarele în coaste, unuia i-am rupt 2 dinți iar cel de-al treilea individ a fugit fara sa apuc sa ii fac nimic, luând și cuțitul cu el. Din prostie și de teama le am luat telefoanele celor 2 pentru a nu suna la politie și le-am aruncat. Am luat de la cel pe care l-am înșelat la poker și suma de 130 de lei. Azi nu am putut ajunge la liceu de frica autoritatilor. Ce pot plati in acest caz, având în vedere că nu știu dacă i-am fracturat/fisurat coastele majorului sau daca nu a pățit nimic. Va rog să mă ajutați...îmi regret fapta cum pot scăpa fara detenție?