da nu mai suntem impreuna din septembrie anul trecut.dar imi pretinde bani pe motivul ca a pierdut niste ani din viata stand cu mine.de genul am facut sex de cel putin 140 de ori si am fost langa tine cand ai avut x problema. ai sa imi dai suma de 1600 euro.pentru ca altfel nu voi scapa de ea.....:(
nu nici decum doar ca amenintarile sunt in sensul ca de ex: sun pe sef si zic ca furi nustiu ce ..sau pe x coleg ca sa ii explice ce fel de om as fii eu.....in fine cacaturi ce mi-ar periclina imaginea.si nu tocmai placute .+ca mai nou a venit cu un set nou de acuze.santaj sau nu am obosit foarte tare so nu stiu cum sa imi capat linistea.ultimele mesaje au fost de genul x cu care ea afirma ca este acum cand a auzit cum eram eu fata de ea cand eram impreuna a vrut sa ma caute sa stam de vorba.....si ca daca vreau sa imi incerc puterile cu el sa-i zic :)) ......si ca mai are nustiu ce relatie care atunci cand vine in tara o sa aibe grija de mine ca este un foarte bun avocat si ca o sa scoata bani de la mine ca am fost impreuna si ca a stat langa mine.....asta in contextul in care perioada aceea ea nu avea nici un venit....ideea este ca sunt amenintat ori ca va avea x grija de mine iar cand vine y ma taraste prin tribunale.frica mea cea mai mare este ca ea verbal m-a amenintat ca intr-o zi ma va astepta si isi va face rau intentionat ca sa cad eu..si am totimpul o teama pe situatia asta si am telefonul cu tasta rapida catre camera sa dau rec in caz de.si incerc pe cat pot sa nu fiu singur sa mai fiu cu cineva...in caz de orice ca si martor...mai ales ca in perioada cat am fost impreuna ea a avut o forma de depresie si lua zoloft si alte pastile..
intrebarea mea mare este: ce rau poate sa imi faca mie pe baza unor foi de depunere in contul meu?
adica poate sa ma dea in judecata ca mi-a depus bani pe card si sa imi ceara acei bani?ce trebuie sa dovedeasca ca nu inteleg..?oricine poate sa ma dea in judecata daca mi-a pus bani pe card?sunt amenintat ca a pastrat unele chitante de depunere si ca pe baza lor ma va da in judecata sa scoata acei bani de la mine.bani pe care eu i-am dat sa mii puna din lipsa de timp.
sunt amenintat de fosta iubita ca voi fii dat in judecata pe baza unor depuneri oe cardul personal a unor bani proprii .mentionez ca in perioada depunerilor ea nu avea nici un venit.
ce pot face ?poate sa faca asta?+ ca pe langa asta imi mai cere bani si ca am fost impreuna....cu amenintari ca daca nu-i dau o anume suma suna pe diverae persoane din anturajul meu (colegi munca prieteni sef)