avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate Anonim.ro

Activitate Anonim.ro

Răspuns la discuția Executare silita Orange ?
Am inteles acum
Multumesc pentru rabdare si raspunsuri .
Deci sa inteleg ca cel mai indicat este sa contest cuantumul sumei solicitate, daca nu este posibil sa fiu executat ?
Si intr-un final daca nu raspund la somatiei sau alte procesuri de recuperare unde se poate ajunge si daca aveti idee in cat timp aproximativ este posibil sa fiu executat ?
Citatia este de la Topfactoring si scrie in felul urmator"Atentie:Acceptati plata in rate fixe !
De la data cesiunii pana in prezent au trecut 62 zile , interval in care top factoring v-a atentionat asupra:
-Valorii debitului restant si a celor doua termene de gratie pentru plata acestuia , termen care nu au fost respectate;
-Inceperii calculului penalitatilor de intarziere in conformitate cu dispozitiile contractuale ,precum si a continuarii procedurii de colectre in caz de neplata a datoriei ."
Dupa care ei imi explica ca penalitatile de intarziere sunt de 0.5 pe zi si ca valoare debitului este de 3.673.18 ron.
Si la final imi explica unde pot plati insotit de asta : " Achitati suma de 440.78 ron pana la data de 25.04.2017 si obtineti beneficiul incheierii unui Angajament de plata in rate lunare fixe a debitului restant ramas de achitat .
Daca mai doriti alte informatii in legatura cu citatia ? Multumesc pentru ajutor !
Sunt intr-o mare nedumerire pot fi executat silit daca nu am platit factura orange ?, problema este ca in jurul lunii iulie trebuie sa deschi un cont in banca(contul este in euro)pentru primirea unei burse de la scoala (este vorba de practica in Italia) imi este frica sa nu imi fie oprita suma de bani din proiect.
Poveste cu neplata pe scurt s-a produs intamplator din cauza ca am fost prost si nu am realizat pe moment dar cu ajutorul unor influente negative am "tepuit" daca pot spune asa firma de telefonie orange , dupa ce am realizat, am ajuns la concluzia ca nu pot face plata a 49 de euro pe luna eu fiind elev .Doresc sa mentionez ca acel abonament are o vechime de circa aprox. 2 ani , dar tocmai in urma cu fix o luna am primit o citatie ca daca nu apelez numarul 07*********** si sa cadem la o intelegere pentru achitarea sumei de 3600 lei urmeaza sa fiu executat silit. ( imi cer scuze pentru acest topic am vazut ca mai sunt altele dar sunt mai vechi si am crezut ca intre timp a aparut o schimbare in codul penal sau ceva , va multumesc frumos pentru ajutor sper sa nu deranjez .