avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate Ely_eu

Activitate Ely_eu

Răspuns la discuția Anulare demisie
Am inteles. Multumesc! Inca o intrebare pt lamurire...in statut scrie ca membrii fondatori sunt de drept membri activi cu drept de vot in adunarea generala si cu contract de voluntariat...in aceste conditii,membru fondator poate sa.si incheie contractul de voluntariat vreodata?
Da...mandatul tine 2 ani (deci e vorba de mandat sigur)...deci in acest caz demisia nu trebuie anulata? Pur si simplu trebuie sa fie ales din nou si poate redeveni presedinte?
Asociatia este una studenteasca in care toti membri sunt voluntari. Persoana in cauza este membru fondator si in statutul asociatiei apare ca presedinte! Totodata are si contract de voluntariat ( intrucat statutul asociatiei cere ca presedintele sa faca parte din membrii activi )...mai trebuia sa aiba altfel de contract?
Corect...deci are contract de voluntariat ,iar in actele asociatiei apare cu functia de presedinte
Cel care a fost presedinte este si membru fondator... A avut contract de presedinte de la inceput
Discuție Anulare demisie
Daca presedintele unui ONG si.a dat demisia pt ca o persoana din consiliul director il invinovatea de anumite lucruri pe nedrept si in urma Adunarii Generale s.a cerut ca presedintele sa revina si persoana cealalta sa plece, se poate anula demisia ( in conditiile in care aceasta a fost inregistrata si a si expirat termenul de preaviz?). Cum se poate face ca presedintele sa reintre in functie? (Si el doreste asta)