avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate xenical333

Activitate xenical333

Sentinta ce reperezinta,ca nu voi face cele 8 luni de inchisoare dar va trebui sa respect ce scrie mai departe cu cei 2 ani de supraveghere si acele 120 zile de munca ,etc?
Pe portalul judecatoriei am aflat sentinta pt ca nu mai stau la adresa din buletin iar prin posta electronica cum am spus in instanta sa fie trimisa sentinta nu am primit-o inca.Ce as vrea sa obtin printr-un apel este o micsoarare a numarului de zile de munca pt ca as vrea sa plec din nou in afara sa lucrez(fiind nevoit sa-mi dau demisia de la locul de munca din Anglia pt a ma prezenta in instanta).Credeti ca am sanse sa obtin mai putine zile de munca printr-un apel?
Va multumesc pt raspuns!Dar cum pot afla daca Parchetul depune apel si tot 10 zile are la dispozitie si Parchetul pt a face apel?
Buna ziua!Imi poate da cineva un sfat cu privire la aceasta sentinta , se poate obtine una mai favorabila daca fac apel ...sau sunt sanse sa obtin una chiar mai nefavorabila?Am recunoscut fapta, prejudiciul a fost recuperat ,am participat la cercetarea penala iar cazierul meu a fost curat pana in acest moment,este prima data cand am de-a face cu legea...am fost prins furand dintr-un supermarket produse in valoare de aprox 500 ron .

Solutia pe scurt: În baza art. 228 alin. 1 C.p cu ref.la art.396 al.10 Cpp condamnă pe inculpatul X la 8 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev.de art.66 al.1 lit.a,b Cp pe o perioadă de 1 an. In conformitate cu art.65 al.1 Cp interzice cu titlu de pedeapsă accesorie drepturile prevăzute de art.66 al.1 lit. a,b Cp. In baza art. 91 Cp dispune suspendarea executării pedepsei pe 2 ani termen de supraveghere, sub supravegherea Serviciului de Probaţiune Bucureşti. In baza art. 93 al.1 Cp pune în vedere inculpatului: a- să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti şi ulterior la datele fixate de acesta; b-să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c-să anunţe în prealabil orice schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d-să comunice schimbarea locului de muncă; e-să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele de existenţă. In baza art.93 al.3 Cp pune în vedere inculpatului să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 zile la o unitate ce va fi stabilită de Serviciul de Probaţiune Bucureşti (activităţi de salubrizare, maturat, golit coşuri gunoi, săpat, greblat, curăţenie alei, peluze). În baza art. 93 alin. 2 lit. b C.pen., pe durata termenului de supraveghere, impune inculpatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. Pune în vedere inculpatului disp.art.96 Cp şi art.404 al.2 Cpp. Ia act că persoana vătămată S.C.Kaufland România S.C.S nu se constituie parte civilă în cauză. In baza art.274 Cpp obligă inculpatul la 800 lei cheltuieli judiciare statului. Cu apel în 10 zile de la comunicare