avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate Ștefanfanel

Activitate Ștefanfanel

Buna ziua.am cumpărat de la un amanet un telefon mobil samsung s 7 edge cu suma de 1400 lei.iam cumpărat husa și acasă când l-am șters cu o cârpa de stres tel a apărut instantaneu o dunga roșie pe dispari dar a și dispărut.asta numai când îl ștergeam .nu am dat importantă.a doua zi a apărut iar și nu a mai dispărut până când nu i-am făcut formatare.a patra zi a apărut iar dunga roșie pe dispaleiși nu a mai dispărut deloc.iam dat formatare dar degeaba.mam dus la magazin (amanet) sa le spun ca are ceva telefonul și sa rezolve problema.au zis da ,lăsați-l la noi ,telefonul va merge la un Servis și va anunțam noi când e gata.
M-au sunat după câteva zile sa vin să-l iau ca nu poate săi facă nimic ca este vina mea ca eu laș fi scăpat bla bla bla.leam spus ca eu nu am scăpat telefonul ca așa a fost cu problema aceasta ascunsa ce vina am eu.si așa sau spălat pe mâini .mentionez ca mi sa dat garanție la el 30 zile.pentru ce mai este garanția dacă ei nu respecta nimic.astept un sfat ce pot sa fac.va mulțumesc .