avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters432479

Activitate ContSters432479

Am facut denunt,mi-am recunoscut fapta,m-am inscris in programul antidrog care dureaza 4 luni si voi aduce recomandari si diplome,chiar intentionez sa ma schimb,numai ca in momentul de fata sunt foarte speriat si daca asi intra la inchisoare toata "imaginea" mea ar fi ruinata in ceea ce inseamna o schimbare,nu va mai fii la fel dupa ce voi iesii.

am si un loc de munca si sunt student in anul 2,mai degraba 3 pentru ca cu toate aceste probleme am reusit surprinzator sa trec cu bine peste sesiune

dupa experienta dumneavoastra domnule Lascoschi,considerati ca am sanse cu toate ca nu am un aparator angajat? chiar mi-as dorii sa-mi angajez unul,dar abea ma descurc cu bani pe care ii dau pe facultate si cheltuielile juridiciare pentru care strang

[ mesaje conexate ]
Trafic si consum de droguri,trafic nu facusem niciodata pana acum,am facut acest lucru doar pentru a-mi procura propia consumatie,pe care am predato benevol oragnelor de politie,am acceptat programul de la antidrog si am si cooperat cu organele de politie,josnic,stiu,dar nu stiu unde pot cere o parere

pai cei din cazul meu sunt 2 traficanti cu experienta si un trecut in acest domeniu,eu nu am un trecut in asa ceva,este imposibil ca eu sa primesc suspendare iar ei pedeapsa cu executare? avand in vedere toate cele specificate

[ mesaje conexate ]
ce este aceea o incadrare juridica,nu am experienta in acest domeniu si este prima oara cand voi participa la un proces
Salutari,de curand am facut o gafa si am intrat intr-un proces de natura penala,mi-am recunoscut fapta,am colaborat,am semnat toate hartiile ,bineinteles dupa ce le-am citit fara a cere un avocat.Ideea este ca nu imi permit angajarea unui avocat iar calculul meu facut cu ajutorul procurorului ar ajunge la o pedeapsa de minim 4-5 ani.Voi prezenta la primul apel diploma de bacalaureat,o diploma obtinuta in cadrul unui proiect de practica (unde am fost de asemenea premiat cu 600 lei,dar pe diploma nu scrie,poate voi avea sansa eu sau avocatul din instanta sa specifice acest fapt), in cadrul facultatii unde sunt inca student in anul 2 ,lucrez in paralael ca si mercantizor intr-un hyper-market,voi aduce de la ambele locuri adeverinte.Intrebarile mele sunt urmatoarele,recomandari de la vecini,prieteni,colegi de munca etc,pot prezenta astfel de inscrisuri la apelurile urmatoare?urmeaza abea primu peste cateva zile.Cealalta itnrebare a mea este,avand in vedere toate aceste lucruri si faptul ca nu imi permit un avocat,si va trebuii sa ma bazez pe un avocat din instanta,care sunt sansele ca judecatorul sa imi dea pedeapsa cu suspendare?Voi avea sansa la primul apel sa vorbesc macar 10 minute cu persoana ca imi va fii desemnata ca si aparator?voi primii un aparator la primul apel?l-am intrebat pe procuror daca trebuie sa merg inainte sa depun vreun fel de hartie si a spus ca nu,este in regula sa astept procesul si sa spun atunci ca nu mi-am permis angajarea unui avocat #-o#-o#-o