avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate EdiLucian

Activitate EdiLucian

Buna seara! Am fost lovit de catre o persoana, pt acest fapt eliberandumi-se un certificat medico-legal cu 9 zile de ingrijiri medicale, iar dupa ce am cerut expertiza unei scrisori de la medicul neurolg, s-a prelungit la 15 zile de ingrijiri medicale. Detin 2 martori care au vazut cele intamplate + cateva poze de la o camera de filmat, din timpul altercatiei (pe care le-am depus la politie). Cel care m-a lovit a recunoscut si el fapta la politie dar a mintit ca l-am provocat scuipandu-l si injurandu-l, fapte neadevarate. Ulterior, acesta mi-a facut o plangere pt amenintari si hartuire care s-a clasat pt lipsa de probe, eu, la randul meu facandu-i plangere pt inducere in eroare (denunt calomnios) care inca nu s-a solutionat. Dosarul pt loviri urmeaza a fi trimis inapoi la procuror pt intocmirea rechizitoriului din ce am inteles de la politistul anchetator. Intrebarea mea este, ce pedeapsa poate primi vinovatul, ce daune as putea primi si pentru ce suma s-ar merita sa renunt la plangere (in cazul unei impacari). Va multumesc anticipat! Stima