avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate Cornelsv

Activitate Cornelsv

Răspuns la discuția Termopane - ANPC - partinitor
Ok, ms !
Acum 2 ani am achizitionat geamuri tip termopan si tabla tip Bilka de la un prestator de servicii . Atat tamplaria cat si tabla este deficitara la nivel calitativ. Anul acesta am reclamat la ANPC problemele legate de tamplarie. ANPC a venit acasa sa constate defectele fara o ruleta, fara un dreptar, fara un instrument adecvat, nu a luat in considerare nici macar fotografiile trimise prin mail si a transmis un raspuns prin care spune ca exista o senzatie de frig pe care omul o resimte, aiurea pentru ca am trimis poze prin care se vede zapada de la geamuri pe interior, profilul se curbeaza la diferente de temperatura, usile la fel, sticla nu este in totalitate de la acelasi producator, garniturile se plastifica la fric si nu etanseaza. Spune despre lipsa unei surse de caldura, cu toate ca acest fapt nu este stipulat in contract. Spune despre existenta unei declaratii de conformitate, pe care doar ei au vazut-o. Vorbeste despre un producator cu care eu nu am nici un contract. Doresc o expertiza tehnica de specialitate, pe care defapt ei trebuie sa o faca , nu eu contracost. Am sesizat si ICS deoarece casa este inca sub autorizatie de constructie si au zis ca nu tine de ei deoarece totul tine de o oarecare lege a contractelor. Doresc un sfat bun, ce ar trebui sa fac? Sa fac expertiza sa o duc la ANPC, sa fac expertiza si sa contactez un avocatsa dau prestatorul in judecata, sa fac expertiza sa dau si prestatorul si ANPC in judecata sau sa nu fac expertiza si sa contactez un avocat, care sa ma reprezinte?