avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate MeHigh

Activitate MeHigh

Pai nu m-a anuntat nici macar ca incheie un proces verbal,am dat buletin,am semnat,am intrebat daca este vreo problema ,a zis ca nu...si a plecat,deci? Pot sa o contest in caz ca o sa imi vina acasa? Chiar nu am facut galagie sau ceva,mi se pare anormal sa primesc o amenda pentru nimic...asa pot sa sun si eu aiurea sa spun ca ma deranjeaza x sau y cu galagia si oamenii poate chiar nu fac galagie...
Acum cateva zile un vecin a facut sesizare la politie ca vorbesc prea tare si nu poate sa doarma...desi eram cu mama acasa si am vorbit la telefon cu cineva..nicidecum tare sau sa tip sau altceva,au venit politistii,au vazut ca nu e galagie,doar mi-au luat datele mie si mamei,era ceasul aproape de 00:00 , doar atat in seara aceea ,a zis ca nu este nimic ca ei nu au auzit galagie sau altceva,acum dupa cateva zile a venit un politist de la proximitate si mi-a cerut buletinul ...i l-am dat,apoi m-a intrebat ce s-a intamplat atunci, i-am explicat,apoi mi-a dat sa semnez ceva si a plecat,nu mi-a zis nimic despre vreo amenda sau ceva, dar vreau sa stiu daca e posibil sa primesc vreo amenda surpriza acum dupa ce am semnat ceva fara sa imi dau seama ca trebuia sa il intreb ce semnez...e posibil sa primesc amenda acum pentru chestia de acum cateva zile...? De ce nu am primit atunci daca era,cum a venit acesta azi...fara dovada fara nimic sa ma amendeze...in caz ca ma amendeaza...va rog sa imi da-ti un raspuns...