Dece toate femeilor majoritatea au dreptu la crestera copiilor cum este sotia mea sa traiasca pe bani copiilor mei din care sa platesc si pensie alimentara .De cind sa nascut fetita bani ei contribuia la socrii ei nu au serviciu stau acasa socru este cu animale cu gospodaria soacra are un magazin cit scoate sa pleteasca utilitati cu ce bani ficeoru cel mare ii plateste la stat sa aiba la pensie sint plini de datorii banci etc lea spus sotiei mele lasa si vii la noi ca traim bine adica am crescut copii inpreuna si alti sa traiasca pe bani lor nu este lege de asa ceva .
Nu am cu cine sa vorbesc ea a plecat de la mine nu mai stam inpreuna nici nu stiu unde sta am fost la serviciu ei mia raspuns ca intirzie mereu la munca numaru de telefon la anulat am vorbit cu fratele ei el ma amenintat sa o las inpace socrii stau departe o distanta de 50 km mia interzis ei sami vad copii mia spus daca vrei sa vorbesti cu copilu tau am zis da .Asa mia spus baiatul de opt ani ,tu nu mai esti tatal meu ai batuto pe mama daca vin acasa sa ma bati si pe mine si surioara mea si mia inchis telefonu nu imi venea a crede ce mia spus ma luat plinsu am facut totul pentru ei ca sint copii mei iam crescut si asa ma rasplatesc ,ia invatat cuvinte bune mama si parinti ei.
Am un salariu de 1450 pe luna ce banca imi acorda bani astia.Da sotia lucreaza 12cu24 nu avea timp sa aiba grija de ei in toti ani astea miam petrecut timpul cu copii du baiatu la scoala dus intors ma ajutau si parinti mei toti imi spunea ca e obosita si vrea sa doarma de asta a dus copii la ei ca sa scape de mine si zicea daca vrei sati vezi copii sa muncesti pentru ei sa le fac treaba socrilor la tara eu fac numai tura de dimineata 8 ore pe zi lucrez in domeniul Sectia Turnatorie o munca dificila ea lucreaza in panificati si spunea ca la ea este greu la munca .
Motivul este ca nu mai vrea sa stam la parinti mei .Mia zis daca vrei sa stam inpreuna cumpara un apartament sa stam toti 4 adica eu sotia si copii ea nu detine locuinta adica socrii au domiciliu ,fratele este insurat are un copil din care sta in apartament adica toti membrii vor sta intru apartament cu doua camere.
Mia luat fetita 1an si 7luni de acasa si baiatu de8 ani ia dus la parinti ei fara sa stiu eram in timpul servicilui ea a mai stat 4zile si a plecat si ea ca sa justfice treaba a chemat politia le spunea ca o dau afara din casa si o fac in tot felu din care eu si ea stam la parinti mei de 10ani de casnicie nu iam dat o palma in ani astea inpreuna cu ea parinti mei spunea ca totul ce sa intimplat a fost planificat in tinp tot timpul se ducea la ei si le facea treaba in gospodarie uita de copii .Baiatu are un handicap medium si lua o pensie de handicap nu stiam nimica de 1 an de zile fetita avea o alocatie de1200 lei sotia 1600 lei si baiatu 600 din care eu nu contribuiam la bani lor eu platesc doua banci .gaz.lumina.etc nu mai ramineam cu nimic din salariu.Ajutatima cun raspuns