Buna ziua. In luna ianuarie, asteptand sa virez stanga, in intersectie ( precizez ca strada are o singura banda pe sens), un conducator auto care venea de pe sens opus, a fortat semaforul si datorita faptului ca era polei si zapada pe carosabil, in loc sa vireze si el stanga, m-a izbit frontal.acesta nu a vrut sa isi recunoasca vina asa ca a plecat la sectie sa aduca un echipaj care sa constate vinovatul, doar ca agentul de serviciu din acea seara, era prieten cu acesta din copilarie. Dupa 20 min, la locul accidentului a aparut soferul, cu doi prieteni si ulterior un echipaj de politie. cei doi agenti nu au vrut sa discute cu mine sau martorii care se aflau la mine in masina, ci au discutat doar cu soferul respectiv si prietenii sai, care sustin ca erau de fata in momentul accidentului.am depus contestatie si astept termene. Problema este ca reparatia masinii mele ajunge undeva la 7000 euro. Acum asi vrea sa vand masina respectiva, dar nu stiu daca in momentul finalizarii procesului voi mai fi despagubit, avand in vedere faptul ca pagubele exacte nu ar mai putea fi stabilite ( in caz ca eu voi castiga). Multumesc anticipat