Revin...
Azi am fost din nou si la banca si la executor.Pina la urma executorul(de fapt angajatii-avea o armata-) mi-au aratat o hirtie oficiala cu suma exacta de plata , confirmata cam tacit de banca cu tot cu dobanda penalizatoare si am achitat tot.
Cind am revenit sa-mi ridic hirtiile doveditoare la mai mult de o ora(termenul comunicat de pleiada de secretari foarte amabili pe tot parcursul desfasurarii litigiului) dupa ce am dus personal dovada platii in oficial , executorul (un nene la cca 60 de ani) abia atunci a catadicsit sa-mi stampileze si sa semneze actele intrebind si daca sunt pe acolo.Intrebat de una din fete daca doreste sa fiu chemat a raspuns asa .... ca nu..M-a pus pe ginduri de parca i-a parut rau ca am platit in asa termen scurt si probabil nu a mai reusit sa cistige ceva in plus /sau nu stiu cum este procedura in acest domeniu.(iar angajati dinsului erau cam plouati)
Dobinda penalizatoare a fost pe exact 12 luni de cca 27.5% ,eu avind depusa anterior o suma mai mare vizavi de dobinda practicata conform contractului ,la anuntare intentiei firmei acreditate de catre banca de a recupera creanta in instanta.(la banca mea dobinda anuala este de 37,5%)
am fost, si mi-au comunicat o suma , care culmea nu corespunde cu cea comunicata de catre executor(este mai mica) dar executorul mi-a zis una mult mai mare.Ma rog miine ma duc sa aflu unde nu este neconcordonata si sa inchid tot litigiul.O sa revin cu detalii.
O intrebare as avea .Este posibil sa se puna poprire pe salariu sub termenul de 30 de zile -declarat in titlu- din punct de vedere legal?
Am un card de cumparaturi pt care am fost executat silit.Cind am fost sa platesc suma din titlul executor, dupa deja o rata oprita, am fost instiintat de catre executor ca suma a fost marita de catre banca-ceva in genul dobinzii penalizatoare.Este posibil asa ceva ?