Multumesc pentru raspuns! Pentru "accesoriul" exterior se poate folosi autorizatia de constructie ca in cazul unei reclame ? Avand in vedere ca defapt este o reclama dar care este de dimensiuni mai mari... am vreo sansa la acea autorizatie avand in vedere ca nu este ca o reclama obisnuita pusa deasupra oricarei locatie comerciala ? Multumesc !
Buna ziua ! Numele meu este Razvan si am nevoie de ajutorul dvs. Sunt f tentat sa ma implic intr.o mica afacere daca pot sa.i spun asa... Am o idee si nu stiu daca este 100% legala .. Am sa va spun pe scurt punctele la care am ceva indoieli..
Gogoserie in rulota
1. Vreau sa cumpar o rulota de turism si sa o transform in comerciala pt a o face exact cum doresc... sa o fac sa indeplineasca conditiile igienico-sanitare ... intrebare .. Am voie ? Trebuie neaparat sa fie comerciala?
2. Sunt obligat sa o inmatriculez tinand cont ca nu intentionez sa o transport pe rotile ei .. ci doar static in care sa.mi desfasor activitatea
3. Stiu ca suna banal rulota-gogoserie ..dar vreau defapt sa o transform si sa aiba o tematica... intrebare : am voie sa.i schimb culoarea?
4. Partea cea mai importanta este defapt ideea cu care am plecat : Cum spuneam vreau sa o transform si sa aiba o tematica... Vreau sa.i construiesc separat, care ulterior cand asez rulota pe locatie sa o atasez/lipesc de ea,si care se poate separa de rulota in caz de transport..un accesoriu daca pot sa.i zic asa prin care ii dau alta imagine si nu de rulota ( scuze ca nu pot sa spun dar este o idee personala si vreau sa ramana asa deocamdata :D ) care contine lemn si metal, cam inca o data marimea rulotei lungime si latime pe care ulterior sa pun deasupra reclama luminoasa a gogoseriei care va fi alimentata electric ....
Intrebare.. este legal? Imi trebuie acte ? Daca imi trebuie acte pe "accesoriu", cum le dobandesc tinand cont ca o contruiesc personal
VA MULTUMEC F MULT SI RASPUNSURILE DVS SUNT FF IMPORTANTE PT MN IN MOMENTUL ASTA..