avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Activitate AvMarya

Activitate AvMarya

Discuție concubinaj
Daca am trait cu concubinul aproape trei ani in care el a baut mereu si ma batea mai mult ne intretineau ai mei pt ca toti banii din salariul lui se duceau la pacanele sau jocul de noroc, cand am plecat de la el am luat cu mine copilul care acum are doi ani.Cum pot sa fac sa iau drepturile depline asupra copilului mentiinez ca concubinul se intereseaza acum de copil si ii trimite bani dar daca mi lar lua nu ar avea posibilitatea sa il tina sau sa il creasca si nici cu cine sa il lase.Eu am si domiciliu si am si mama si bunica care ma ajuta.Cum pot proceda?
Discuție Concubinaj
Daca am trait aproximativ trei ani cu concubinul si apoi ne-am despartit eu am luat copilul el avand acum doi anisori.Am plecat de la el deoarece el bea foarte mult si ma batea de aceea am decis sa plec ce pot face sa am custodia sau drepturile asupra copilului fara sa il pierd in instanta.Concubinul se intereseaza de copil si ii trimite bani dar nu are posibilitatea sa aibe grija de el asta in cazul in care prin absurd copilul ar ramane la el.Ce as putea face intr-o astfel de situatie?