Buna ziua. In data de 09.03.2017 in urma unui contract de comodat pe 30 de ani , am obtinut o casa la tara (destinatie locuinta )cu terenurile aferente/ gradina si arabil .
Nu am locuit permanent acolo deoarece aveam unde sa locuiesc, iar interesul meu era sa am o gradina de legume.
Am dorit sa tin animale , dar datorita unor vecini binevoitori nu a fost posibil, depunand si plangere impotriva lor.
Ieri in data de 06.07.2017 proprietara a venit neanuntata si a intrat in casa pe motiv ca ar fi fost "mizerie" iar usile erau deschise dupa spusele ei. Mentionez ca fiecare usa de acces avea 2 lacate , iar una , unul singur. Am fost sunat de dansa dupa ce a intrat in casa, ea fiind nemultumita ca este "dezastru " . Casa este in jud buzau , eu locuiesc in jud Brasov . imediat cum am fost sunat am urcat in masina sa merg sa vad ce se intampla. O data ajuns acolo dansa era prezenta spunand ca a chemat politia deoarece casa era distrusa si ca eu nu am ce cauta acolo . Mentionez din nou, la plecare toate usile inchise bine. Ajuns acolo constat ca inclusiv lucrurile mele au fost furate, adica doar ale mele nu si ale dansei. Intre ele aflanduse si camerele de filmat , monitorul de la vcr si vcr u . Pe langa acest lucru in una din plasele mele cu scule, a pus proprietara un radio mic, si mi-a zis ca nu imi pot lua sculele deoarece are si ea lucruri in punga. Dorind sa scor radioul care era singuru obiect al ei a tras de punga si a zis ca nu se poate ca ea trebuie sa le trieze desi doar radioul era al dansei . In acelasi timp m-a acuzat ca as fi dorit sa fac trafic de droguri deoarece intr-un plic a gasit "canabis". Mentionez ca in plic erau frunze de canepa, diferanta fiind enorma intre "Marijuana" si canepa de pe campu romanesc. Frunzele nu contin urme de Thc . Dansa a depus aparent o plangere , eu am dorit la randul meu sa depun o plangere dar fiind dupa ora 20:00 cand am ajuns la IPJ Buzau la intrare nu era nimeni, sunand la 112 si facandu-mi legatura cu Politia , dupa ce le-am dat adresa ei mi-au spus ca proprietara a facut deja o plangere, dar eu doream ca cei de la Crima Organizata sa vina sa ia amprente deoarece casa a fost sparta, lacatele au fost taiate si nu mai exista. Mi-au spus ca politistul din comuna are deja o plangere si stie el ce sa faca. Este posibil sa imi fie refuzata plangerea mea, si in ce baza. Datorita reactiei proprietarei si ficei acesteia si faptului ca strict lucrurile mele au fost furate, eu le banuiesc pe ele. Mentionez si ca proprietara nu a anuntat cand a venit ca doreste sa treaca pe acolo si eu nu eram prezent cand au intrat in casa. Ce legi a incalcat proprietara ? In contractul de comodat singurele obligatii sunt sa platesc cheltuieli , curent si doar atat ca altceva nu are, si am platit , si sa ingriresc casa, mentionez ca am facut si renovari , nu am ingrijit doar .Contractul este pe 30 de ani . Exista stipulat undeva in lege ca sunt obligat sa fiu nonstop la acea locatie ? Am incalcat cu ceva contractul? Vina mea , barbat fiiind este ca pe masa exterioara am lasat niste vase nespalate, ca asa fac barbatii , le strang si dupa ce nu mai au , spala. Cum se poate proceda si care sunt legile incalcate si obligatiile ?
Va multumesc anticipat