avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Activitate mbureac

Activitate mbureac

Vreau sa stiu si eu exact ce inseamna prevederile art. 83, anexa VI din Legea 153/2017, se refera la institutie sau la individ:
Art. 83. – (1) Prevederile referitoare la contributiile pentru asigurari sociale de stat nu se aplica personalului militar, politistilor si functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare.

(2) Prevederile referitoare la contributiile pentru asigurarile de somaj nu se aplica personalului militar, politistilor si functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare.

(3) Prevederile referitoare la contributiile privind asigurarea pentru accidente de munca si boli profesionale nu se aplica personalului militar, politistilor, functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare si personalului civil.

(4) Prevederile referitoare la contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate nu se aplica personalului militar, politistilor si functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare.