avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate Radu mihaella

Activitate Radu mihaella

Răspuns la discuția subsol inundat
Astăzi am mers la asociație cu o noua adresa prin care am încercat sa i punctez ceea ce spune lg 230 cu privire la termenul de răspuns la aceste adrese si sancțiunile in legătura cu acest subiect. Ca de obicei dl președinte nu era, am găsit o pe Dna administrator care nu a vrut sa semneze pt primirea documentului, spunându mi ca nu are dreptul sa semneze in locului președintelui. As vrea sa știu dacă era obligată sa mi semneze adresa ???????!!!!! Sau treb sa aștept pana maine s o semneze președintele... Mulțumesc!!!!!
Astăzi am mers la asociație cu o noua adresa prin care am încercat sa i punctez ceea ce spune lg 230 cu privire la termenul de răspuns la aceste adrese si sancțiunile in legătura cu acest subiect. Ca de obicei dl președinte nu era, am găsit o pe Dna administrator care nu a vrut sa semneze pt primirea documentului, spunându mi ca nu are dreptul sa semneze in locului președintelui. As vrea sa știu dacă era obligată sa mi semneze adresa ???????!!!!! Sau treb sa aștept pana maine s o semneze președintele... Mulțumesc!!!!!
am facut o adresa catre dl presedinte acum 2 luni pt a mi raspunde in scris (deoarece verbal am incercat sa discutam si raspunsul a fost nu este de competenta noatra) cum vede rezolvarea acestei probleme. nici astazi n am primit nici un raspuns, iar cand l am intrebat despre acest lucru raspunsul afost ----unde scrie ca am termen in care sa ti raspund?????1!!!!!!
Discuție subsol inundat
buna ziua!subsolul blocului in care locuiesc este inundat de ani de zile, vecinii mei nu prea sunt afectati de acest lucru si acesta este motivul pt care asociatia de prorietare da dovada de indiferenta.as vrea sa stiu daca asociatia are obligatia sa rezolve aceasta problema va multumesc!