avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate CyClopedy

Activitate CyClopedy

pavelb a scris:

In primul rand, cereti si proba de amprente de pe pliculet.
In al doilea rand ar trebui sa fie identificati cei 15 oameni cu care stateati, sa le ia si lor probe de amprente.
Apoi ar fi intrebarea de ce si cine v-ar fi plasat pliculetul, daca nu stia unde va duceti si ca putea sa-l recupereze. Deci este unul dintre prietenii apropiati care avea acces la bagajul dumneavoastra. Inainte si la festival.
Ori mintiti, ori ati fost pacalit de unul dintre apropiati.

Nu inteleg care ar fi motivele sa mint, mai ales aici pe forum. Trecand mai departe eu sunt destul de sigur ca a fost o farsă. Nu puteam fi pacalit de cineva apropiat, fiind numai eu cu o prietena la aceea cazare (in rest nu cunosteam pe nimeni). De la cazare oricum nu cred ca a fost nimeni pentru ca nu aveam numai o pereche de ochelari de soare in buzunarul acela cand am plecat de acolo. Nu cred ca avea de gand sa il recupereze avand in vedere că l-a pus in cel mai din fata buzunar al ghiozdanului unde era foarte vizibil (ma gandesc ca ar fi facut un efort sa il ascunda).
Nu este cam pripit sa angajez un avocat daca nici nu stiu ce e in plic? Foarte probabil numai mi-as irosi timpul si banii asa.
Cred ca ma intelegeti gresit, sau poate ma exprim eu incorect. Din cate stiu eu, in plic poate fi si plastelina rosie (adica nu am de unde sa stiu ce in plic). Am banuit ca sunt droguri pentru ca vreau sa ma pregatesc pentru ce e mai rau si pentru ca toate cunostintele mele, la fel si parintii mei, mi-au spus ca e foarte probabil sa fie droguri. Vreau doar sa stiu cum sa ma pregatesc si la ce sa ma astept daca in plic chiar erau droguri. Multumesc
Nu, nu sunt consumator, dar toti oamenii cu care am vorbit mi-au zis ca ar putea fi. Din cate stiu eu e plastelina rosie in pungulita aia. As putea face teste de droguri pentru a dovedi ca nu sunt consumator?
Buna ziua, zilele trecuta am fost surprind de o surpriza neplacuta cand la intrarea festivalului "Electric Castle", domnul care m-a perchezitionat a scos un pliculet de culoare roz din buzunarul din spate a ghiozdanului meu, care era deschis. Originea pliculetului este inca un mister pentru mine, eu stand la cazare intr-o camera cu inca vreo 15 oameni necunoscuti si am mai si stat la coada la perchezitie 10 minute, timp in care cineva mi-ar fi putut planta pliculetul in buzunarul usor accesibil din spate. Trecand mai departe, am fost prins de mana cu forta de catre un politist presupun (nu era imbracat ca unul) si am fost dus la un cort al politiei unde am fost perchezitionat, iar apoi am dat o declaratie. Pliculetul a fost fotografiat alaturi de buletinul meu si apoi pus intr-un plic care a fost dupa sigilat. In declaratie am spus clar ca nu am mai vazut plicul si ca nu stiu originea lui. Am intrebat politistul ce se va intampla acum iar el mi-a zis ca plicul va fi trimis sa fie testat (a zis ca va dura probabil de la 2 luni in sus) dupa care voi fi chemat la sectie.

Totul este inca incert pentru mine. Ce se va intampla? Ce ar trebui sa fac? Precizez ca am doar 16 ani.