avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Activitate aika.oana

Activitate aika.oana

Va multumesc mult pentru sfaturi
Nu a-a ajuns nici cum la vreo reclamatie in scris sau la vreo judecata, in nerepetate randuri s-a discutat la administratie, s-a discutat la tel, si ei refuza sa mai faca ceva. Daca interfonul este atat de vechi si doar 2 etaje din 10 nu functioneaza, atunci cine ar tb sa se ocupe de buna functionare a interfonului? In nuci un caz proprietarul, caci aparatul din casa functioneaza perfect, comstatarea fiid facuta de catre firma de service interfoane. Repet ca atat presedintele cat si ceilalti membrii din asociatie , prezinta acelasi comportament.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua Dna Ionica, nu imineste frica deloc, pur si simplu am ajuns la exasperare deoarece nu vor sa solutioneze problema. Le-am si spus ca fond de reparatii stiu sa ceara, insa reparatii nu suntbin stare sa faca. Am sa fac o instiintare scrisa si sa cer nr de inregistrare. Multumesc frumos. O zi buna va doresc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

De 1:luna de zile interfonul la 2:etaje dintr-un bloc cu 10 etaje, nu functionează. Am sunat prima data eu la firmade interventii interfon si au constatat ca tb schimbata o piesa la unitatea centrala a blocului, prin urmare tb administratortul sa ii sune , deoarece este o reparatie generala si tb platita de bloc, si nu de mine personal. Am vb la administratie si nu foarte incantati, spunandu-mi ca sunt singura care face reclamatie, insa si alta vecina care imi este prietana a facut reclamatie. Intr-un final vine cineva , repară , iar la 2 zile iar nu merge. Dam tel la administratie si foarte indignat spune ca umvla cineva acolo si nu are ce fac. dupa insistente si spus sa scoata interfonul de pe toata scara, daca nu sunt in stare sa repare, au adus aceeasi echipa care au reparat interfonul doar pt jumatate de ora. Acum sunandu-l pe administrator din nou, acesta mi-a zis ca" asa si? Nu are ce face si cu asta basta" dupa care a inchis telefonul. Eu nu pot locui intr-un bloc unde tb sa arunc cheia pe geam ca sa vina cineva la mine, iar administratul este foarte deranjat cand tb sa repare ceva. Unde ii pot face reclamatie, ca nu se ocupa de treburile ce ii revin odata cu aceasta functie? Mai specific ca asemenea comportament au toate persoanele din administratie, iar lumea din bloc nu comenteaza niciodata nimic de parca le-ar fii frica