Buna seara! prin anii 1997 am cumparat un apartament in Bucuresti. Ulterior, fara stirea mea, apartamentul a mai fost vandut inca o data de catre concubina proprietarului in baza unei procuri false.In anul respectiv nu necesita cadastru si intabulare. Am solutionat cazul in instanta, avand o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea. Din motive financiare nu am continuat demersurile pentru a obtine o executare. In prezent detin contractul de vanzare-cumparare si hotararea judecatoreasca. Apartamentul s-a revandut de mai multe ori plecand de la acea problema cu procura falsa. Am decis sa ma ocup de aceasta problema si as dori cat mai multe informatii iar in prealabil sa colaborez cu un avocat. Multumesc frumos, o seara cat mai frumoasa va doresc!
Nu cred ca am de ce sa despagubesc societatea de asigurari din moment ce el si a reparat masina pe casco .fiind asigurare facultativa nu are de ce sa ma puna pe mine sa il despagubesc. E ca si cum i a lovit cineva masina in parcare. Asta e parerea mea. Maxim sa ii platesc franciza.
In primul rand , am avut un accident minor cu masina , eu fiind de vina. Asigurarea a fost facuta inainte sa se intample accidentul , așadar intra in vigoare dupa 24 h . S a intamplat in anul 2015 . Am declarat la politie accidentul si asta a fost. Acum , in 2017 , am primit poprire pe salariu , din partea Omniasig pentru despagubirea reparatiilor efectuate in valoare de 5600 ron. Asiguratul a reparat masina pe asigurarea facultativa CASCO. Eu mai am o poprire pentru ca am primit amenda pentru circulație fara asigurare . Sunt chemat la judecatorie in decurs de 5 zile , sunt executat silit dar nu am nimic pe numele meu . Ce as putea face in acest caz?