Multumesc pentru raspuns.
Chitanta de mana nu mai exista pentru ca acum 7 ani casa unde locuia unchiul meu a ars in totalitate(chitanta fiind in casa)...
Intrebarea e daca altfel acest vecin poate fi evacuat. Nu stiu daca are sau nu acte pe numele sotiei decedate sau doar minte. Si daca mama poate face cererea de evacuare in numele fratelui ei(unchiul de care vorbeam) fara imputernicire?
Buna seara. Unchiul meu care acum se afla in puscarie urmand sa se elibereze peste cateva luni, are un loc de casa pe care un vecin i l.a ocupat profitand de faptul ca el e la puscarie, compoetandu.se violent si amenintand grav familia mea alaturi de fiul acestuia. Cel care i.a ocupat terenul este cel care i l.a vandut acum 23 de ani fara acte(cu chitanta de mana care nu cred ca are vreo valoare ai pe care a si pierdut.o intre timp ) invocand faptul ca nici el nu are titlu de proprietate. Acum sustine ca ar avea acte pe numele fostei sotii de care a divortat si care acum e decedata si ca vrea sa ii ia terenul inapoi. Acum are depozitate acolo diverse lucruri pe care refuza sa le ia
Intrebarile mele sunt:
1) Mama, sora unchiului meu poate sa faca o cerere de evacuare pentru acel vecin avand in vedere ca unchiul meu figureaza in regisrul funciar de 23 de ani,are domiciliul acolo si impozitul vine de plata pe numele lui? Sau ii trebuie imputernicire de la el si de ce acte are nevoie pt a depune o cerere de evacuare pt lipsa titlu?
2) In cazul in care vecinul chiar are acele acte pe numele fostei sotii care acum e decedata , unchiul meu poate sa il evacueze pana cand vecinul sustine ca il va da in judecata ca sa ii ia terenul inapoi avand in vedere ca are domiciliul acolo si ca de 23 de ani e trecut la primarie in registru?