avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters436056

Activitate ContSters436056

Răspuns la discuția Nedumerire
ah in niciun caz.. ne-am cunoscut pe un blog si am discutat una alta si am inceput si discutii de genul asta, dar a fost cu consimtamant adica nu am obligat-o sa imi zica ceva sau sa imi arate ceva sau niciun alt fel de lucru de acest gen.a fost o discutie oarecare.am fost ingrijorat ca in timp tipa se poate duce sa ma reclame, dar nu am fortat-o sa vorbeasca cu mine si nici nu am adus vreodata vorba de "fa asta pt bani" sau "daca nu faci asta o sa ai probleme" au fost doar intrebari si raspunsuri despre diferite curiozitati... deci banuiesc ca nu se poate intampla nimic?
Răspuns la discuția Nedumerire
Minora este din Romania.punand raul la inaintare daca discutiile au fost salvate ce risc exista? nu s-a facut plangere penala, dar paranoia din capul meu nu ma lasa sa stau linistit si ma gandesc ca poate sa faca oricand.. desi nu vad de ce pentru ca a fost doar o discutie nimic prea personal si nu a continut deloc acte de corupere a fost pur si simplu o discutie intre doi interlocutori despre curiozitati si cam atat.nicio propunere, nicio oferta de intalnire nimic.
Discuție Nedumerire
Buna ziua! Am o nelamurire.Sunt usor panicat.Acum ceva timp am conversat online cu o minora de 16 ani, iar la un moment dat am atins subiecte de discutie mai delicate si mai explicite cu continut sexual.Mentionez ca altceva inafara de discutii nu s-a intamplat.nu am avut absolut niciun fel de contact cu persoana respectiva, doar niste discutii.Se poate sa fii incalcat vreo lege? Sunt in pericol cu ceva? Sunt nelinistit in legatura cu acest lucru de ceva timp.. astept niste raspunsuri de la cineva care ma poate informa corect.Va multumesc! :sorry: