avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate alinap24

Activitate alinap24

Răspuns la discuția Proces de tagada
Domnul avocat procesul se tine in Romania sunt cu copil de un an de 5 luni in Romania si Nu pot pleca inapoi in londra autoritatile englezesti Nu au nici o treaba cu problema asta, imi cresc copilul singura desi el are un tata :( am emotii mari la urmatorul termen pe data de 27 luna asta ca Nu am reusit sa fac testul ADN singurul lucru care am putut sa il obtin este declaratia fostului sot in fata unui notar
Buna ziua, am proces de tagada a paternitati eu find plecata din tara din 2007 cu sotul meu cu care me-am despartit in fapt in 2012 cand am hotarat sa ne vedem fiecare de drumul lui eu in londra si el in italia Nu am avut nici o legatura cu el de atunci am ajuns in tara si ma aflu in situatia ca Nu pot pleca inapoi la reserinta mea din londra pentru ca legea romana zice ca fostul sot e tatal copilului si nu mi elibereaza certificatul de nastere pana Nu se decide cine e tatal am avut prima infatisare si mi sa cerut testul de paternitate acu cateva zile intamplator m-am intalnit cu fostul sot si a dat o declaratie la notar ca el nu este tatal
Copilului si am si declaratie de la tatal biologic ca el este tatal si dovezi ca sunt in londra si locuiesc cu parterul actual tatal copilului meu intrebare mea este mai este nevoie de testul ADN care este atat de costositor?
Va multumesc