Va multumesc pentru raspunsul prompt! Ma refeream ca agenta nu si-a luat comisionul de la propietar. Ea sugereaza ca daca eu as fi lucrat doar prin intermediul ei i-ar fi primit. Eu am platit comisionul, propietarul nu si refuza sa plateasca pe buna dreptate fiindca nu a semnat nimic cu ei. Nu sunt sigura cum pot sa atasez poza contractului. Sunt doua pagini.
sunt intr-o situatie ciudata si as aprecia un sfat.
Am vizonat un apartament prin intermediul un agent imobiliar pentru care am si semnat contractul de vizionare. Am decis sa il cumpar, am anuntat agentul care a demarat procesul. A doua zi am vazut un anunt pe olx in care era chiar apartamenul vizionat. Am sunat propietarul, l-am anuntat ca vreau sa il cumpar, sa dea jos anuntul si am inchis... Propietarul nu a semnat nimic cu agentul. Intre timp agenta ma minte ca propietarul vrea cash ca avans 5000 de euro si ca nu se poate prin virament bancar... Ma suna propietarul, aflu ca nu e adevarat... si ma hotarasc sa o elimin din proces dar sa platesc comisionul. Nu asa e cinstit? Am platit vineri iar luni ma trezesc cu telefon ca " in contract scrie ca eu nu trebuia sa iau direct legatura cu propietarul" si ca din cauza asta ei nu si-au luat banii. Si ceva amenintare cu un avocat...voalata...dar exista. De ce am platit comisionul, eu stiu, acum simt ca se profita. Au vreo sansa de castig daca se ajunge la judecata?