avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate Morco

Activitate Morco

El contribuie cu spațiul, și cheamă fel de fel de indivizi care aduc consumația.
Mulțumesc frumos de răspuns

Apelez la dvs Pt ca realmente nu mai știm ce sa facem. Avem un vecin, care constant seara de seara face chefuri în apartament. Tot ce prinde la mana arunca pe geam, Doamne ferește sa treacă cineva pe sub geamul lui ca îl nenorocește. Fura de pe casa scării, ne scuipa și vb urat dacă ii spunem ceva, pe ușa vecinului meu a urinat, Pt ca nu a vrut sa ii dea bani, normal sa ii bea. Și alte câte cele, as putea scrie un roman. Am chemat politia de nenumărate ori, în afara sa ii dea amenda altceva nu ii poate face. Amenda pe care nu o plătește Pt ca nu are venituri. Deci.... Degeaba....
El nu este proprietarul apartamentului, părinții lui sunt, și și cu ei este certat, asa ca acolo unde stau au obținut un fel de restricție sa nu mai le calce proprietatea.
Ce putem face? Ca nu mai putem!!!! Nu putem vb cu el... Politia nu ne ajuta. E inhaitat cu fel de fel de persoane dubioase, ne amenință constant pe toți, se răzbuna pe noi... Am zis ca se potolește, dar nu se mai poate!!! Va rugam ce putem face?
Am zis ca ne îndreptăm asupra tatălui, sa îl șomam sa îl evacueze, el zice ca nu vine ca nu are ce sa ii facă.
Va rugam un sfat.