avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate alexandravoicu

Activitate alexandravoicu

Da dar eu vreau sa nu mai aiba nici un drept asupra fetitei pt ca nu-si merita numele de "tata" dupa parerea mea..cum as putea sa sa fac sal decad din drepturi ? Dar totusi sa- i plateasca pensie alimentara la fetita ( nu lucreaza cu acte,lucreaza in constructii cu fratele lui la negru ) ...eu nu lucrez pt ca stau cu fetita acasa sa o cresc...pe mine si pe fetita ma sustine financiar mama si tatal meu .
Traiesc cu un barbat de 3ani ,avem si o fetita de 2 ani nu suntem casatoriti legitim si as vreau sa il decad din drepturile parintesti pt ca este beat aproape seara de seara si face scandal ,vorbeste foarte urat cu mine ,ma ameninta , m-a si lovit chear de cateva ori , mia pus mana in gat,odata ma si inchis in casa in timp ce ne certam .....si multe altele...cu fetita nu isi petrece timp aproapre deloc ,prefera sa se duca dupa bautura decat sa strea cu ea sa se joace...ma si inselat ...sunt satula pana in gat de toate astea si este un pericol pt mine si fetita si as vre sa imi spuna cineva ce trebuie sa fac pt al decade din drepturile parintesti(fetita e pe numele lui )