avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru.stancu

Activitate Alexandru.stancu

Răspuns la discuția Certificat de înmatriculare
Când am fost prima data și am cerut certificatul de înmatriculare, am fost expediat fără nicio explicație, doar faptul ca ei nu îmi eliberează actul, ci doar îmi prelungesc dovada. Maine va trebui sa merg la ei din nou și de asta ma interesează dacă pot face ceva
Răspuns la discuția Certificat de înmatriculare
Stimata doamna, am solicitat acel certificat de grefa, doar ca cei de la Poliție refuza sa îmi elibereze certificatul chiar și în baza lui. Eu vreau sa merg la ei și sa le solicit eliberarea talonului pe timpul procesului în baza unui articol din lege.
Răspuns la discuția Certificat de înmatriculare
Am fost și nu au vrut sa îmi elibereze talonul, ceea ce mi se pare un abuz. Mi au prelungit doar dovada de circulație! Din ce am auzit, pe durata procesului ar trebui sa pot deține talonul dar nu știu în ce baza legala sa îl cer.
Bună ziua. Am și eu o nelamurire. Mi a fost reținut certificatul de înmatriculare al mașinii din cauza defecțiunii unui bec, am depus contestație și vreau sa știu dacă pe parcursul procesului îmi pot recupera certificatul de înmatriculare, având stampila de la Rar cum ca toate defecțiunile au fost remediate. Dacă se poate acest lucru, as vrea sa stiu și în baza căruî articol dîn lege.