lucrez pe un Mercedes arocs la o balastiera : duc sorturi la stație de betoane și asfalt iar azi la 10.40 după ce am descărcat și mă întorceam în balastiera în intersecție pe partea dreapta se afla un opel asta h în staționare ..... Mai mult pe banda decât pe acostament ! Toate bune și frumoase....i!!!Mă asigur ....Mă încadrez mai mult pe partea stângă ca sa fac bucla sa trec pe lângă el ....am intrat mult pe contrastând dar făcând bucla și venind mașini am tras dreapta și l-am atins pe partea stângă. .: spoiler și aripa !!! ....Cu 5 mine înainte a trecut un coleg de-al meu și era tot acolo!! M-am dat jos .....A început cu figuri....ca nu văd ..ca nu știu ce....i-am zis ca acolo se parchează ...El a zis ca s-a defectat mașină. ..Iar când i-am zis de avarii si triunghi a tăcut din gura! Apoi a început ca eu sunt de vina ...i-am zis sa cheme politia!!!! A venit politia ...A zis sa facem pe cale amiabila...El nu a vrut și am mers la secție! Proces verbal: 440 amenda ca l-am atins fără puncte luate iar la mențiuni am specificat ca nu îi dau asigurarea!! El mi-a zis ca mă da în judecata sa îi dau asigurarea! La ce sa mă aștept dacă mă da în judecata! Aștept parerile!! Cu respect și drumuri bune