avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate Alin. As

Activitate Alin. As

Buna ziua! Sotia mea ,gravida,s-a internat in spital in saptamana 30 in urma cresterii tensiunii s-a dus la camera de garda unde a si fost internata pe data de 9 noiembrie 2017. Ea era angajata in acel moment ca asistent personal. Pe data de 07 decembrie am mers personal sa ii ridic leafa de la primarie in urma unei convorbiri cu primarul caruia i-am explicat ca ea e in spital in urma complicatiei a sarcinii,la care mi-a raspuns ca e ok sa vin sa ridic leafa si mia zis ca o sa aduc concediu medical.
Am mers la spital cu o adeverinta de la primarie precum ca nu avea zile de concediu medical luate pe anul in curs. Am inmanat-o dr rezident a medicului specialist care se ocupa de sotia mea la care ea a ,dr rezident,a spus ca o sa i se dea un concediu cu cu foaie continua de internare,la externare.
A nascut la 37 de saptamani pe data de 27 decembrie.
Pe data de 30 decembrie iar am cerut concediu si s-a pregatit un concediu cu 3 coduri in fata sotiei mele care a ramas ca acel dr rezident trebuia sa mearga la semnat la manager,cred.
Nu s-a mai inmanat nimic. La externare mi s-a acordat doar concediu pe luna ianuarie care e de pe 1-9 ianuarie.
Acum risc sa nu iau leafa,concediu medical,prenatal ptr luna decembrie dar nici postnatal de la medic de familie sa fie concediata si sa si plateasca leafa din luna noiembrie din cauza acelei rezidente care nu a facut ce trebuia sa faca cand trebuia sa faca.
Ajutati-ma va rog cu un sfat ce pot sa fac! Va multumesc
Lucrez din 21 martie 2017 cu contract part time de 2h/zi iar din 7 august 2017 cu 4h/ zi. As putea beneficia de indemnizatie de crestere a copilului daca acesta se va naste in ianuarie 2018? Va multumesc