avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate mario...mario

Activitate mario...mario

Răspuns la discuția Prins intr-o altercatie
In genul acesta de situatie se poate aduce dovezi de la unitatea de primiri urgente cat si de la medicul legist pentru o singura persoana ? Va multumesc!
Răspuns la discuția Prins intr-o altercatie
Da are si el CML dar nu cred ca ar avea ceva mai serios ca noi
Răspuns la discuția Prins intr-o altercatie
Da avem si CML, eu am 4 zile de ingrijiri medicale sora are 3 zile iar mama are 10 zile de tratament cu fasa la mana stanga si ingrijiri medicale.
Răspuns la discuția Prins intr-o altercatie
Ca martori ar fi sora cealalta, dar ea nu a depus plangere impotriva lui pentru ca trebuia sa plece la munca in italia dar a facut o petitie la politie impotriva lui si ar mai fi mama sora in cauza care si ele au depus plangeri
Sora mea trece printr-un proces de divort cu minori cu fostul sot . Dupa incheierea unei infatisari de apel, sora mea a vrut sa vorbeasca cu fetita ei, dar concubina fostului ei sot a intervenit jicnind-o. Acestea doua s-au incaierat intre ele iar fostul ei sot a intervenit lovind-o cu pumnii pe sora mea , pe mama si o alta sora care venise cu noi. eu vazand ceea ce se intampla am incercat sa-l imobilizez dar nu am reusit, in incercarea mea de oprire a acestui individ am fost si eu lovit cu pumnul, la randul meu si eu am lovit .Ambele parti am depus plangere la politie si acum este in curs de desfasurare un dosar cu urmarire penala.
Intrebarea mea ar fi: eu ce trebuia sa fac, sa stau cu mainile in san sa ma uit la el cum da cu pumnii in femei si in special in mama care este in varsta si bolnava. d-ul politist a zis ca nu este legitima aparare.