avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Activitate miha_danna

Activitate miha_danna

Răspuns la discuția abonament cosmote
am efectuat-o telefonic in momentul in care m-au contactat sa ma anunte ca urmeaza sa imi expire si sa ma convinga sa fac o prelungire.
dar totusi... este normal sa trimita dupa 7 ani de absenta.. adica de nu mi-au trimis pana la sfarsitul anului 2011, eu anuntand ca doresc rezilierea in mai 2011. poate ca daca era suma mai mica achitam... dar acum sa imi trimita suma de 4400lei dupa ce au pus penalizari peste penalizari... nu mi se pare normal./... da sunt deacord sa le achit suma care ramasese neachitata in momentul in care am spus telefonic ca doresc rezilierea... dar nu 4400 lei...
Buna ziua! am si eu o problema. in 2007 mi-am facut un abonament la cosmote pe numele meu (ma angajasem la un partener cosmote si aveam anumite beneficii) pe care l-am tinut pana in 2011. in 2011 imi expirase perioada de prelungire contract (o efectuasem odata in 2009 si expira in 2011) si am anuntat ca nu vreau sa mai tin abonamentul pentru ca incepusera sa imi incarce facturile. nu mi l-au inchis pentru ca plateam lunar minim 200 lei si tot incercau sa ma convinga sa merg cu el mai departe, doar ca eu imi luasem deja o cartela prepaid cu un alt numar pentru ca era mult mai avantajos la cartela decat la abonament. dupa o luna, maxim 2 mi-a venit acasa o notificare ca am de plata undev ala 4 milioane, luna anterioara si luna in care eu anuntasem ca vreau sa renunt la el. am ignorat acea notificare, lucrand la ei in trecut stiam ca incarca facturile si ca u inchid abonamentele la timp ca poate preseaza clientii sa il pastreze. dupa jumatate de an am introdus cartela intr=-un telefon si imi arata sim inactiv.dupa o alta perioada de timp m-am intalnit cu o cunostiinta si mi-a zis ca a incercat sa ma sune (pe nr de abonament) si ca a raspuns un domn. dupa acest timp nu am mai primit nimic de la ei nicio informare, nimic. ieri (22 august 2017) m-a sunat mama si mi-a zis ca am primit o notificare de plata in val de 4400 lei de la cosmote si ca daca nu platesc imi pun oprire pe salariu, etc. mentionez ca eu de 3 ani e zile nu mai am nici numele de fata si nici nu mai locuiesc la adresa la care a fost facut abonamentul, locuiesc parintii acolo si mereu cand a venit un plic pe numele meu mi l-au inmanat, dar de la cosmote nimic. eu stiam ca orice datorie de acest gen se prescrie dupa 3 ani, si in plus in 7 ani mi-au trimis o singura notificare pecare am ignorat-o si apoi nimic. ce pot face in situatia aceasta? multumesc!