avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate Iureaalinamihaela

Activitate Iureaalinamihaela

ynocentta a scris:

Iureaalinamihaela a scris:

nu înțeleg motivul pe amenda scrie ceva ca eram în stare de ebrietate și cam atât am înțeles

Cititi cu atentie continutul procesului verbal pentru a constata fapta de care sunteti acuzat
Daca nu intelegeti continutul PV adresati-va unei persoane specializate care va poate clarifica situatia,eventual va poate sfatui eventuale demersuri pe care ar trebui sa le demarati
Daca apreciati ca fapta constatata in sarcina dv nu este temeinica,aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala impotriva PV in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila
Daca nu stapaniti procedura adresati-va unei persoane specializate care va poate redacta plangerea,eventual va poate reprezenta si apara drepturile in instanta

Va mulțumesc noi am plecat deja din tara iar amenda a venit ieri am vb cu avocata care se ocupa de procesul de dezbatere a moștenirii și se ocupa ea sa facă contestatie
VALENTINA MITEA a scris:

Puteți contesta procesul-verbal în 15 zile.Exista martori menționați în p-v ?

Nu sunt martori pe procesul verbal
Bună ziua am fost în august în concediu la casa părintească acolo locuind un frate de al meu și pe același teren sora mea cu soțul și copii noi având un proces de dezbaterea moștenirii m-am trezit cu politia după mine la barul din sat eu eram la masa cu nevasta și niște prieteni m-au chemat deoparte fără sa se legitimeze și mi-au spus ca motivul e conflict intre cumnați eu nici nu l-am văzut la ochi le-am spus sa spună acolo ce au de zis dar au refuzat și au spus ca ma cheamă la politie am fost de acord sa ma cheme la politie dar în schimb m-am trezit cu o amenda de 500 lei acasă și nu înțeleg motivul pe amenda scrie ceva ca eram în stare de ebrietate și cam atât am înțeles din ce era scris acolo ei fiind foarte deranjați ca nevasta mea a filmat tot va rog sa ma ajutați mulțumesc