avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Activitate Away1722

Activitate Away1722

Răspuns la discuția Suspendare permis de conducere
Da, m-am gandit si la asta, dar sper totusi sa fie prima varianta :d mersi frumos!
Răspuns la discuția Suspendare permis de conducere
Au trecut deja 12 zile si nu am primit nimic. Este posibil sa fi scapat doar cu o luna?
Răspuns la discuția Suspendare permis de conducere
Ok, multumesc frumos!
Răspuns la discuția Suspendare permis de conducere
Ok, multumesc frumos!
Buna seara! Pe data de 19 nov 2016, mi-a fost retinut permisul pt viteza, respectiv 102 km/h in localitate. Am facut contestatie, in urma careia mi s-a respins plangerea, iar la inceputul lunii mai am predat permisul la unitatea de politie. Am dat testul de 15 intrebari, iar perioada de suspendare s-a micsorat la 30 de zile.
Au trecut 30 de zile, toate bune si la locul lor, pana pe data de 18 august, cand am fost surprins de organele de politie, efectuand manevra de depasire pe linie continua, desi nu stiu ce rost avea pe portiunea respectiva de drum, intrucat nu se apropia nicio intersectie, nicio curba, nimic, dar asta e alta poveste. Mi-au retinut permisul, agentul de politie spunandu-mi ca pentru 30 de zile. Din ce stiam si dupa ce am mai citit din codul rutier in cazul in care in 6 luni de la data restituirii permisului savarsesti din nou o fapta prevazuta la art 100 al. 3 blabla, pedeapsa se majoreaza cu inca 30 de zile.
Intrebarea mea este, trebuie sa primesc o hartie de la politie cum ca mi se majoreaza pedeapsa cu inca 30 de zile sau pur si simplu merg la politie dupa ce trec 30 de zile si acolo o sa mi se aduca la cunostinta ca, avand in vedere cazierul rutier, o sa mi se majoreze pedeapsa cu inca 30 de zile?
Multumesc!