avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters438599

Activitate ContSters438599

Nu am pus clauza in contract, am mers pe incredere ca erau vecinii mei . Dar acum cum eu sunt plecata din tara, nu mai rapuns la tel si email si eu am toate lucrurile si mobilele in imobilul pe cae l am vandut .Deci cum intru sa imi au lucrurile ? in alte tari daca ai lucruri intr o casa nu te pot acuza penal, caci pina nu scoti totul tu vanzatorul , nu au cum sa te dea afara . Deci cum procedez legal sa imi iau lucrurile de acolo ?
VA ROG AJUTATI -MA ...am vandut casa unei familii cu credit ING. prin notariat, care au promis ca imi trimit mobila in alta tara, de aceea nu am putut pune clauza directa promisiunea de mutare a mobilei, asa cum a fost intelegerea verbala
Am martori dar vreau sa rezolv intii sa imi recuperez bunurile care acum sunt in casa

Ei noii proprietrari, dupa vanzare , desi am inca toate lucrurile si mobila in casa aceea fosta mea casa , ei nu dau nici un semn de viata, i am sunat, am scris email ,etc
VREAU SA MERG IN PERSOANA ACOLO SI SA IMI IAU LUCRURILE PERSONAL

in contract se specifica eliberarea spatiului pe 3 sept, adica a trecut acum 2 zile. va rog spuneti-mi ce pot face ? am dreptul sa intru ? pot chema politia sa ma asiste ?
caci am cheie inca si desi nu mai sunt proprietara in acte , casa cf ctr notarial e a lor acum, atita timp cit toate lucrurile mele sunt inauntru cum fac ? cum pot sa le fac probleme caci si au incalcat cuvintul ? sa ma evacueze ei fortat ? sa stau acolo ilegal ?
… in fond acum tb sa gasesc o firma si sa imi transport mobila pe cont propriu. eu i am asteptat pe ei cu ing 4 luni, hal de oameni …. spuneti mi cum trebuie sa fac ? va multumesc
Stimat/a domna domn

Am trimis in bucuresti la tribunal prin Registrul civil din Navodari dosarul cu sentinta de divort in limba spaniola in original si copia acesteia apostilata in madrid cu apostila de la haga spaniola, si au trimis o inapoi spunind ca lipseste :

RASPUNSUL OFICIAL AL DEPABD Bucuresti pentru inscrierea mentiunii

-prezentarea in original a sentintei de divort apostilata haga
- prezentarea stampilei tribunalului care a pronuntat divort final
- traducerea sentintei in romana legalizata la un notar
- declaratia de la fosta sotie . care nu vrea sa dea nici o declaratie pe cale amiabila

va rog sa imi explicatie despre ce stampila de tribunal e verba, vorbim de tribunalul civil din spania sau de unul din romania ?
si apostila in spania se pune numai pe copia legalizata, niciodata direct pe actul original spaniol, asa ca …cum pot explica asta tribunalului din bucuresti ?
ce solutii am ?
sau e vorba de apostila romaneasca pe sentinta de divort tradusa si legalizata ?

va multumesc anticipat

Anca