Ma numesc S Daniel din Craiova,sunt absolvent de studii superioare dar si al unui curs postuniversitar de asistenta sociala absolvit in 2010 si am inregistrat dosarul la colegiul asistentilor sociali in data de 02.11.2010(dosar nr. 8993) iar examenul l-am sustinut data de 17.12.2010.
La reevaluarea dosarului din iulie 2011 nu m-am putut prezenta din motive personale de sanatate.
Consider ca prin depunerea dosarului am fost luat in evidenta colegiului indeplinind prevederile art. 34 alin. (2) din Legea nr. 466/2004 –
(2) ,,Persoanele care au absolvit o forma de invatamant superior, acreditata conform legii, cu alta specializare decat asistenta sociala, cu o vechime de minimum 3 ani in domeniul asistentei sociale, avand atributii de asistent social, au dreptul sa desfasoare activitatile prevazute la art. 3, daca fac dovada ca urmeaza studii postuniversitare in domeniul asistentei sociale, studii organizate de institutiile de invatamant superior acreditate conform legii, in termen de 5 ani de la data intrarii in vigoare a prezentei legi.
(3) Dovada inscrierii si frecventarii cursurilor sau, dupa caz, a studiilor postuniversitare, precum si a indeplinirii conditiilor prevazute la alin. (1) si (2) se face prin acte justificative care se depun la sediul Colegiului sau la sediile descentralizate din teritoriu ale acestuia si la organizatia sau institutia unde isi desfasoara activitatea persoana respectiva. Depunerea actelor justificative se poate face personal sau acestea pot fi trimise prin posta.
De aceea as dori sa imi precizati daca mai pot sa fiu inregistrat in Registrul National al Asistentilor Sociali din Romania si sa exercit profesia de asistent social/persoana cu atributii in asistenta sociala sau este nevoie sustinere unor examene de diferenţă /măsuri compensatori in vederea exercitarii acestei profesii conform legilor in vigoare
Cei de la colegiu sustin ca nu se mai poate deoarece trebuia sa fac demersuri pana pe data de 1.09.2011 34 conform , MOF nr. 316/09.05.2011, Hotararea nr. 1/2011 a Consiliului Colegiului National al Asistentilor Sociali privind luarea in evidenta a persoanelor prevazute de art. 34 alin. (2) din Legea nr. 466/2004.
Astept un raspunsul din partea dumneavoastra pe adresa de email:surlea.daniel@yahoo.com