avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate malina22

Activitate malina22

Buna ziua, caut un avocat specializat in dreptul de proprietate intelectuala pentru un interviu care va aparea intr-o publicatie destinata actorilor si dramaturgilor.

Ar fi ideal daca ar avea experienta in fata instantei cu litigii din acest domeniu sau daca ar cunoaste precedente - procese de acest gen in Romania.
(De exemplu un actor care nu si-a primit banii de la o casa de productie, sau un dramaturg a carui piesa de teatru a fost jucata in mod abuziv si si-a recuperat apoi drepturile banesti printr-un proces)

Va multumesc.
mda, bad niuz; multzumesc:)
Buna ziua, daca un ONG editeaza o publicatie (din fonduri proprii, distribuita gratuit), venitul obtinut din contracte de publicitate in paginile publicatiei se impoziteaza?

in Codul Fiscal scrie asa: "... sunt scutite de la plata impozitului pe profit pentru..." "veniturile obtinute din reclama si publicitate, realizate de organizatiile nonprofit de utilitate publica, potrivit legilor de organizare si functionare, din domeniul culturii, cercetarii stiintifice, invatamantului, sportului, sanatatii, precum si de camerele de comert si industrie, organizatiile sindicale si organizatiile patronale. "

corectati-ma daca gresesc: potrivit celor de mai sus, daca o fundatie nu are statut de "de utilitate publica", atunci veniturile din publicitate se impoziteaza?